top of page

Festival Orkest Vlaanderen

(Flanders Festival Orchestra)

Het FESTIVAL ORKEST VLAANDEREN is het symfonisch projectorkest van de concertreeks Klassiek in het Park, Klassiek aan Zee, Klassiek aan de Schelde en Klassiek aan de Mijn.  De hoge kwaliteit van deze concerten is de som van het individuele talent van onze professionele muzikanten en een intensieve selectie voor elk nieuw project.

 

Het FESTIVAL ORKEST VLAANDEREN wil de positie van de freelance muzikant ondersteunen en promoten. Het wordt elk jaar samengesteld met de beste actieve muzikanten uit onze regio. De orkestmuzikanten in Vlaanderen hebben een schitterende reputatie en een projectorkest legt een creatieve brug tussen freelancers en vaste orkestmusici.

Het FESTIVAL ORKEST VLAANDEREN wordt samengesteld en bestuurd door Indeep, een artistiek bureau in Antwerpen, dat sinds 2009  muzikale talent organiseert voor professionele producties met live musici.

 

INDEEP cast, contracteert en begeleid solisten, orkest en gastdirigenten met een vast productieteam. In de toekomst wordt het inzetten van onafhankelijk talent belangrijker dan ooit in het veranderend cultuurlandschap. Het brengt enthousiasme en speelplezier naar de producties. 

KlassiekInHetParkBra171.jpg

Ons Verhaal

SKYLINE_shutterstock_716127985 copy_edited.jpg

Ons  Huis

FESTIVAL ORKEST VLAANDEREN wordt samengesteld en bestuurd door INDEEP, een artistiek bureau in Antwerpen dat sinds 2009 muzikaal talent organiseert voor producties met live muzikanten.

 

INDEEP is werkzaam als fixer voor live concerten, musical en opera producties en film & TV scoring. Het team heeft in meer dan 30 jaar een uniek lokaal en internationaal netwerk opgebouwd van musici, dirigenten, solisten, technici en leveranciers in de vele muziekdisciplines.

 

INDEEP vult met kennis van zaken de perfecte casting in en maakt het-verschil in de muzikale kwaliteit van een productie.

Mail:  info@festivalorkestvlaanderen.be 

bottom of page